✓  2 jaar garantie      ✓  Levering binnen 14 dagen      ✓  Unieke ontwerpen

Custom made logo

Heb jij met je onderneming een toffe locatie om je gasten te ontvangen? Dan is onze neon verlichting voor een custom made logo zeker iets voor jou. We hebben eindeloze mogelijkheden als het gaat om onze neonverlichting. Voor ons is niets te gek, zolang het maar de aandacht trekt van jouw gasten. Het wow-effect bij mensen creëren is voor ons dan ook het mooiste uitgangspunt van ons product. Bekijk onze mogelijkheden voor een custom made logo eens!

Ben je enthousiast over onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op. We bespreken graag met je wat de opties zijn en hoe we dit verder vorm gaan geven voor je. YOUR NEON zorgt ervoor dat je je gasten iets extra’s geeft wanneer je ze ontvangt.

Verschillende toffe kleuren voor je ontwerp

Een neon design kan een breed scala aan verschillende kleuren uitstralen. Je hebt de keuze uit 22 unieke kleuren zoals: Green Wood, Think Pink en Atlantic. Ook hebben we de mogelijkheid om verschillende achterplaten te bevestigen aan de LED neon signs zoals zwart, wit of spiegelend. Bekijk het volledige overzicht van kleuren en achterplaten in deze PDF. 

Meer dan alleen custom made logo's

Ben je op zoek naar iets tofs en unieks voor in je woning, bedrijf of op een evenement? Dan zijn onze ontwerpers alvast voor je aan de slag gegaan! We hebben een aantal ontwerpen voor je klaar staan die in verschillende kleuren te krijgen zijn. Verder kun je bij ons ook je eigen tekst laten ontwikkelen als neon verlichting. Gebruik hiervoor onze configurator om te zien hoe dit eruit komt te zien aan een muur in jouw betreffende situatie. 

Wil je meer weten over onze custom made logo’s of andere producten? Laat het ons dan weten. We voorzien je graag van de juiste informatie en een passend advies!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday