✓  2 jaar garantie      ✓  Levering binnen 14 dagen      ✓  Unieke ontwerpen

Custom made neon sign

Wanneer gasten binnenkomen bij een locatie waar een custom made neon sign op de muur hangt valt dat direct op. Dit geeft een unieke en stijlvolle betekenis aan het bezoek en zal indruk maken op je gasten. Samen maken we jouw perfecte neon sign op maat en zorgen we dat jouw ideale sfeerbrenger zo snel mogelijk bij jou op locatie wordt geleverd.

Een custom made neon sign kan een breed scala aan verschillende kleuren uitstralen. Je hebt de keuze uit maarliefst 22 unieke kleuren als: Green Wood, Think Pink en Atlantic. Ook hebben we de mogelijkheid om verschillende kleuren achterbord te kiezen zoals zwart, wit of spiegelend. Bekijk het volledige overzicht van kleuren en achterplaten in deze PDF.

mogelijkheden voor een custom made neon sign

Voor het maken van een gepersonaliseerd neon sign zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. We hebben een tekst-configurator waar je elke tekst die je wenst op een breed scala van lettertypes, kleuren en achterborden gepersonaliseerd kunt laten maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een compleet unieke vorm te designen op basis van een foto van bijvoorbeeld jouw logo.

Als alles rond is leveren we jouw order binnen 14 dagen bij je op locatie en houden je uiteraard up-to-date voor wat betreft de status van de order. Om ervoor te zorgen dat het custom made neon sign goed wordt geïnstalleerd, leveren we een eenvoudige instructiegids mee. Hierin wordt eenvoudig uitgelegd hoe de montage in z’n werk gaat. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op voor ondersteuning door een van onze professionals. Ze staan je graag te woord. Bekijk de tevreden klanten die je voorgingen.

De voordelen van your neon

  • Plug & Play
  • Binnen 14 dagen geleverd
  • Energiebesparing van ± 85% ten opzichte van traditionele neon
  • Levensduur van wel 10 jaar
  • Onderhoudsvrij
  • 2 jaar garantie
  • Wij zijn geen dropshippers! Bij ons geen invoerrechten en btw-heffingen
  • Passend, snel en eerlijk advies

 

Benieuwd hoe jouw unieke tekst of logo er in neon uit ziet? Neem dan direct contact met ons op of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday