✓  2 jaar garantie      ✓  Levering binnen 14 dagen      ✓  Unieke ontwerpen

Custom neon sign

Neon verlichting is geschikt voor iedere situatie. Zo kun je het thuis, in je bedrijf of op een evenement gebruiken om de aandacht te trekken van je gasten of bezoekers. Bij YOUR NEON kun je een custom neon sign laten maken met veel verschillende opties. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit te laten maken van het logo van je bedrijf. Hiermee geef je je merk de extra aandacht die het verdient. Ook kun je door middel van onze digitale configurator zelf een tekst samenstellen en hier neon verlichting van laten maken. Hierbij kun je denken aan een korte pakkende tekst of de slogan van je bedrijf. 

Onze designs

Naast de mogelijkheid om een custom neon sign te laten maken, heb je ook de optie om een van onze designs te bestellen. Deze zijn gemaakt door onze ontwerpers en onze collectie bevat verschillende ontwerpen neon verlichting. Laat je inspireren door onze collectie aan designs. Hoe groot de neon verlichting wordt, bepaal je uiteraard zelf. Gebruik onze digitale configurator om te zien hoe de neon verlichting eruit ziet in je huis, bedrijf of op een evenement.

Wat kan ik verwachten van mijn custom neon sign?

Bij YOUR NEON zorgen we ervoor dat je bestelling binnen 14 dagen bij je thuis of op een ander gewenst adres wordt geleverd. Daarnaast geloven wij in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij 2 jaar garantie op onze neon verlichting. Bij je bestelling vind je ook een aantal noodzakelijke items om je verlichting aan te sluiten en deze in het oog te laten springen bij je bezoekers. Bij je bestelling ontvang je de volgende items.

  • Stroomvoorziening
  • Afstandsbediening/dimmer
  • Montage materialen
  • Installatie handleiding 

Wil je meer weten over onze custom neon signs? Neem dan gerust contact met ons op. We geven graag antwoord op je vragen en voorzien je van een passend advies. 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday