✓  2 jaar garantie      ✓  Levering binnen 14 dagen      ✓  Unieke ontwerpen

Neon sign led

Ben je op zoek naar toffe verlichting voor je woning, kantoor of evenement? Dan is onze neon sign led iets voor jou. We kunnen onze neon verlichting leveren in alle kleuren, vormen en maten. Precies zoals jij het wilt voor jouw omgeving. Onze verlichting is van hoge kwaliteit en geeft een moderne en trendy uitstraling aan een bepaalde ruimte. Bekijk onze neon signs in onze shop of stel zelf een tekst samen. Ook is het mogelijk om een logo te ontwikkelen in de neonverlichting van YOUR NEON. 

onze ontwerpen

Neon verandert jouw omgeving direct in een sfeervolle setting. Tover jouw werkplek, salon, kantoor of evenement locatie eenvoudig en snel om in een omgeving waar de kleur van het neon spreekt. Het is daarnaast ook mogelijk om je eigen inspirerende tekst, levensmotto of gave quote te laten omzetten in een tof neon sign met led verlichting. Maar we hebben natuurlijk ook wat ontwerpen die door onze designers zijn ontwikkeld. Bekijk of er voor jou iets tofs tussen zit! Wordt het toch een zelfgekozen tekst? Of misschien wel het logo van je bedrijf?

Iets extra’s in je woning met een neon sign led

Wil je je woning iets extra’s geven wat in het oog springt bij je gasten? Dan een neon sign met led verlichting van YOUR NEON zeker wat voor jou! We hebben eindeloze mogelijkheden in onze ontwerpen. Ga je voor een stijlvolle vorm of ga je juist voor een moderne uitstraling door een in het oog springend logo? Bij ons kan het niet gek genoeg en denken we graag met je mee.  

Wij denken dat een neon sign in iedere omgeving iets kan toevoegen. Denk jij dit ook? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden voor het maken van een tekst, logo of een van onze eigen ontwerpen. Wil je meer weten over onze producten of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday