High end interieur

Zoek jij high end interieur voor thuis, in je bedrijf of bijvoorbeeld op een evenement of beurs? Dan is de neon verlichting van YOUR NEON iets voor jou of je bedrijf. We hebben verschillende soorten en maten voor ieder huis, bedrijf of evenement. Naast de diverse ontwerpen die we verkopen in onze webshop, kunnen we de neon verlichting ook personaliseren. Hierbij kun je denken aan onder andere logo’s of een persoonlijke tekst die past bij de uitstraling die je wilt creëren. Bekijk eens onze opties voor het maken van een neon logo zodat je jouw ruimte iets extra’s geeft en de aandacht pakt van iedereen die langskomt. 

Onze ruime collectie neon verlichting

Word je graag geïnspireerd door de designs van onze ontwerpers voor je interieur? Dan moet je zeker onze ruime collectie aan designs bekijken. Er zit voor iedereen wel wat tussen om mee te pronken. Zo tover je in een handomdraai high end interieur in jouw huis, bedrijf of evenement. Naast onze designs in de shop bieden we ook de mogelijkheid om het logo van je bedrijf als lichtreclame in te zetten. Hiermee zorg je voor een interieur waar klanten graag naar kijken. En jijzelf natuurlijk ook! Win-win dus.

Wie zijn wij?

YOUR NEON bestaat uit een team van enthousiaste en gedreven mensen met een passie voor de perfecte lichtreclame. Om je ruimte een high end interieur te geven, zijn onze mogelijkheden ruim. Je kunt het je zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen. Ben je nieuwsgierig naar ons hele verhaal en hoe wij zijn begonnen met YOUR NEON? Lees dan meer over ons!

Wil je meer weten over onze lichtreclame of wil je advies over een high end interieur met neon verlichting? Neem dan gerust contact met ons op. We zorgen ervoor dat we je voorzien van de juiste informatie of een passend advies voor jouw huis, bedrijf of evenement.