Klantenservice

Productinformatie

LED-neon signs bestaan uit honderden kleine led modules die in een siliconen omhulsel zitten waardoor het neon logo een mooie heldere uitstraling krijgt. In vergelijking met traditionele neonverlichting van glas is LED-neon duurzamer, onderhoudsvrij en zeer hufterproof. Tevens is led neon in tegenstelling tot traditionele neon te besturen middels de bijgeleverde afstandsbediening. Verander YOUR NEON in een druk op de knop zoals jij het wilt.

Met een klein beetje geduld is het klusje zo geklaard. Onze producten worden geleverd met een installatie instructie. Mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van totaal 23 kleuren, inclusief RGB led wat van kleur kan veranderen. Voorbeelden van de kleuren zijn te vinden in ons overzicht

Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening zijn talloze opties te selecteren om je neon verlichting te besturen. Naast het aanpassen van de helderheid kan je ook verschillende modi selecteren.

De led modules die wij gebruiken in onze neon verlichting/ hebben een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren. Om de levensduur te verlengen raden wij je aan om je neon sign om de 2 weken een volle dag uit te zetten. Brand je neon verlichting niet constant, dan is bovenstaand niet nodig.

Uiteraard! Wij zullen nooit een product verkopen waar we niet achter staan. Al onze neon verlichting branden op een laag voltage (12V) en alle bedrading en uiteindes van de logos zijn afgedekt met een pvc-coating. In tegenstelling tot het traditionele neon wordt LED-neon absoluut niet heet en is het dus ook veilig te gebruiken in een kinderkamer.

Levering & Verzending

Wij streven ernaar om te leveren binnen 14 dagen. Echter, vanwege de huidige COVID-19 situatie kunnen wij dit niet garanderen. Wij houden je volledig op de hoogte van de leveringsdatum.

Wij hebben een verpakking ontwikkeld waar wij zeker van zijn dat deze stevig genoeg is om de logos te versturen. Mocht er onverhoopt toch wat gebeuren, dan lossen wij dit voor je op.

Alle prijzen van onze Neon signs zijn inclusief verzending binnen Nederland, Belgie en Duitsland. 

Garantie & Return policy

Wij maken onderscheid in 2 verschillende soorten producten die wij aanbieden:

JOUW TEKST:

Zoals je misschien wel kan begrijpen, kunnen wij geen custom made items terugnemen. Deze items zijn speciaal voor jou gemaakt en daar kunnen we helaas niemand anders blij mee maken. Voor meer informatie bekijk artikel 10.6 van onze algemene voorwaarden

ONZE COLLECTIE:

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking worden geretourneerd. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Maak graag duidelijke foto’s van het product voor verzending zodat er hier geen verwarring over kan ontstaan. Tevens kan je gebruik maken van het modelformulier, te vinden onderaan onze algemene voorwaarden.

Wanneer een YOUR NEON logo defect is en binnen de garantie valt, leveren wij volledig gratis een nieuw logo. Mocht het voorkomen dat een logo defect gaat na de garantieperiode, neem dan contact met ons op en kijken we samen naar een goede oplossing. Omdat wij de scherpste prijzen aanbieden, is de retourzending helaas voor eigen rekening. 

 

Klachten

Wat jammer dat je een klacht hebt over ons product. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt je klacht mailen naar info@yourneon.nl

Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen. 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen jouw klacht uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen dan kan je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van stichting webshop keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemidddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/