LED Neon sign

Wanneer mensen binnenkomen op een locatie met een LED neon sign aan de muur valt het direct op. Dit geeft een unieke en stijlvolle betekenis aan het bezoek en zal indruk maken op je gasten. Met onze configurator kun je elk gewenst ontwerp op jouw eigen achtergrond bekijken.

De Led neon sign van Your Neon zijn uitermate geschikt om jouw beursstand, salon, kantoor of juist je woonkamer op te tillen naar een hoger niveau waarin ervaring centraal staat. Ook kun je je sign niet alleen persoonlijk vormgeven, maar voegt het ook een extra dimensie toe aan de sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een warme kleur als Royal Dutch of juist voor een koele en kalme kleur als Atlantic. Wat je doel en plek ook is, we hebben voor iedere wens een kleur en ontwerp.

Opties en ontwerp

Voor het maken van een LED neon sign kun je simpelweg via de onderstaande opties kiezen wat voor jou van toepassing is. Op basis van jouw wensen zullen wij een vrijblijvende offerte op maat opstellen en naar je toesturen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Een neon sign is meerdere keren te gebruiken. De levensduur tot aan onderhoud is doorgaans 10 jaar. Ideaal voor terugkerende evenementen en beurzen. Maar ook op kantoor of in jouw salon zal het al die jaren niet misstaan.

LED Neon sign ontwerp gekozen, en nu?

Een neon design kan een breed scala aan verschillende kleuren uitstralen. Je hebt de keuze uit maar liefst 22 unieke kleuren als: Green Wood, Think Pink en Atlantic. Ook hebben we de mogelijkheid om verschillende achterplaten te bevestigen aan de LED neon signs zoals zwart, wit of spiegelend. Bekijk het volledige overzicht van kleuren en achterplaten in deze PDF. 

Na akkoord leveren we het ontwerp doorgaans binnen 14 dagen bij jou op locatie. We houden je up-to-date voor wat betreft de status. Om ervoor te zorgen dat het installeren van jouw LED neon een fluitje van een cent wordt, leveren we een eenvoudige instructiegids mee. Hierin wordt uitgelegd hoe de montage in z’n werk gaat. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor ondersteuning door een van onze professionals. Bekijk de tevreden klanten die je voorgingen.