Led neon verlichting

Geef je merknaam iets extra’s met led neon verlichting van YOUR NEON. We zorgen er met onze neon signs voor dat je merk krijgt wat het verdient, namelijk aandacht. Onze producten zijn te gebruiken voor thuis, op kantoor of op een evenement. De YOUR NEON designers hebben een aantal toffe ontwerpen voor je klaarstaan. Kies je voor een tropische vrucht voor in je healthy bar? Of wordt het toch een neon sign van een hamburger voor in je restaurant?

Veel mogelijkheden

Bij YOUR NEON bieden we meerdere mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om een eigen tekst te gebruiken voor je neon sign. Denk hierbij aan een slogan, naam of andere pakkende tekst. Je kunt natuurlijk ook een tof ontwerp van je logo laten maken door ons. We zorgen ervoor dat je logo echt in het oog springt bij bezoekers van je bedrijf. Ook streven wij bij het ontwerpen van je neon sign naar de hoogste kwaliteit. We willen tenslotte dat je tevreden bent met je led neon verlichting voor thuis, in je bedrijf of op een evenement.

Verschillende kleuren led neon verlichting

We vinden het belangrijk dat je bij ons een ruime keuze hebt uit neon verlichting. Of dit nou geldt voor pre-made ontwerpen of voor een persoonlijk ontwerp. Daarom hebben we naast de verschillende mogelijkheden in onze ontwerpen ook een ruime keuze uit kleuren. Zo hebben we 22 verschillende kleuren die we kunnen gebruiken voor een neon sign. Op deze manier hebben we voor iedereen een aansprekende kleur en een passend ontwerp. 

Bij YOUR NEON vinden we het belangrijk om een goed product te leveren. Daarom bieden wij 2 jaar garantie aan op al onze led neon verlichting. Daarnaast zorgen we ervoor dat je bestelling binnen 14 dagen gemaakt en verzonden wordt naar de gewenste locatie. 

Wil je meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We streven er naar om je zo snel mogelijk van een antwoord of een passend advies te voorzien.