Logo op de muur van je kantoor

Wil je jouw unieke neon logo op de muur van je kantoor? Dan ben je bij Your NEON aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf waar je zelf neon teksten of logo’s kunt ontwerpen en bestellen. Omdat veel bedrijfspanden een tof LED neon logo aan de muur van hun kantoor missen, is YOUR NEON ontwikkeld. Jouw bedrijfspand krijgt een eigentijdse uitstraling dankzij ons YOUR NEON bord. Jouw naam, logo of huisdier op je eigen NEON bord? Bij ons is alles mogelijk en niets is te gek.

Uniek logo op de muur van je kantoor

Een onderscheidende en opvallende aanpak om het logo van een bedrijf weer te geven is op een muur van je kantoor met neon letters en cijfers. Gekleurde neon buizen gekoppeld aan een uniek frame worden gebruikt om neonverlichting te creëren. Het licht wordt dan geproduceerd door deze buizen te vullen met een gas, zoals neon of argon, en er elektriciteit doorheen te geleiden.

Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het neon logo zijn er vele manieren om het aan de muur te bevestigen. Eén keuze is om het neon logo te laten maken door een deskundig bedrijf. Met unieke apparatuur en methoden maakt YOUR NEON het neon logo.

 

Waarom kiezen voor YOUR NEON?

Naast het feit dat de kwaliteit van YOUR NEON zeer hoog is, zijn er nog een aantal voordelen. Zo zit er altijd 2 jaar garantie op de naamborden. Daarnaast is er een zeer snelle levering. Het wordt namelijk binnen 14 dagen bij je op kantoor afgeleverd. Bovendien kun je bij YOUR NEON je eigen logo/tekst samenstellen zodat je altijd een uniek neon bord hebt. 

Daarnaast kun je altijd onze collectie bekijken. Daar hebben onze specialisten ontwerpen gemaakt. Ook deze kun je bij YOUR NEON bestellen.  

Met de logo’s van YOUR NEON ben je altijd verzekerd van een onderscheidend en indrukwekkend logo aan de muur van je kantoor. Dit zou zeker een WOW effect veroorzaken bij je klanten en medewerkers.

Wat als het logo kapot gaat?

Wanneer een YOUR NEON bord kapot gaat en nog onder garantie valt, leveren wij gratis een vervangend logo. Wanneer een logo na de garantieperiode een defect ontwikkelt, neem dan contact met ons op. We zoeken dan samen naar een werkbare oplossing.

Als er nog onduidelijkheden zijn, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.