Neon belettering

Heb je een tekst die je in je woning, bedrijf of op een evenement wil laten opvallen voor de bezoekers? Dan is de neon belettering van YOUR NEON zeker wat voor jou! We hebben diverse mogelijkheden om jouw belettering helemaal naar wens te maken. Zo kun je kiezen hoe het eruit moet zien, hoe groot het moet zijn en welke kleuren je wilt gebruiken. Bij YOUR NEON hebben we namelijk 22 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Bekijk onze kleuren en laat je inspireren voor jouw neon belettering! 

Toffe ontwerpen van YOUR NEON

Meer dan alleen neon belettering? Dat kan bij YOUR NEON. We hebben verschillende vette designs in onze collectie. Je kunt gaan voor een tropische vrucht, de bekende paper plane of bijvoorbeeld een roze hartje. Hierbij bepaal je zelf de grootte van de neon verlichting zodat deze past in de ruimte waar je het wilt bevestigen. Ideaal toch? Dat vinden wij ook!

Logo van je bedrijf als neon sign

Naast onze neon belettering en designs hebben we natuurlijk ook andere opties. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf als neon verlichting laten ontwerpen. Daarmee zorg je echt voor een wow-effect bij de gasten die je ontvangt. Want zeg nou zelf, het is toch fantastisch om een neon sign te hebben met het logo van je bedrijf in een kleur die er helemaal bij past.

Ben je enthousiast over onze mogelijkheden? Bekijk dan de collectie of vraag vrijblijvend een offerte aan voor je neon belettering. Wanneer je een bestelling bij YOUR NEON plaatst, zorgen we ervoor dat je deze binnen 14 dagen op het gewenste adres bezorgd krijgt. Wij geloven in de kwaliteit van onze neon verlichting. Daarom heb je bij ons een garantie van 2 jaar. Wij staan voor de beste kwaliteit, de vriendelijkste klantenservice en gewoon een vét product. 

Benieuwd hoe een eigen ontworpen design zou staan in jouw woning? Neem dan contact met ons op óf ontwerp zelf je tekst.