Neon gamekamer

Ben jij een echte gamer en wil je jouw kamer pimpen met toffe verlichting aan de muur? Dan is de neon van YOUR NEON echt iets voor jouw gamekamer! Je kunt zelf kiezen welke neon signs passen bij je eigen setup. Daarnaast kies je ook de kleur van de neon verlichting die je wil. We hebben verschillende mogelijkheden in onze neon verlichting. Zo kun je kiezen voor een gepersonaliseerde tekst of een logo. Verder hebben we toffe designs die onze ontwerpers hebben gemaakt zoals een ananas, raket of een hart.  

Neon logo of tekst

Bij YOUR NEON bieden we de mogelijkheid om je eigen logo, gamertag of het logo van je bedrijf te laten maken als neon sign. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een boodschap in de vorm van een tekst. Hier maken wij dan een vet ontwerp voor in afstemming met je wensen.

Kies je eigen ontwerp neon voor je gamekamer

Iedereen heeft voorkeur voor een ander ontwerp voor neon verlichting in de gamekamer. Daarom zorgen we er bij YOUR NEON voor dat je je eigen ontwerp kunt kiezen. Upload een foto van de vorm die je wilt als neon sign. Wij gaan dan voor je aan de slag om dit om te zetten in jouw eigen ontwerp. 

Bij YOUR NEON staan we voor de kwaliteit van de producten die we je leveren. Daarom bieden we een garantie van twee jaar op de neon verlichting voor je gamekamer. We zorgen ervoor dat je je bestelling binnen 14 dagen ontvangt. Dan kun jij je gamekamer de uitstraling geven die je wilt!

Wil je meer weten over onze mogelijkheden of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk van een passend antwoord wordt voorzien. Daarnaast adviseren we je ook graag bij de aanschaf van onze neon verlichting voor je gamekamer.