NEON Letters

Ben je op zoek naar toffe letters in Neon. Dan ben je bij Your Neon aan het juiste adres. Wij leveren NEON ontwerpen op maat, vanaf 250 euro. In onze webshop kun je terecht voor gave NEON logo’s, waarvan de prijs lager kan liggen. Welk ontwerp je ook in gedachten hebt, de experts van Your Neon kunnen je ten alle tijde helpen.

NEON letters op maat gemaakt

Je kunt je eigen tekst en logo ontwerp bedenken. Deze kun je helemaal naar jouw stijl ontwerpen. Wanneer je tevreden bent, kun je ons opdracht geven om het voor je te maken. Zo maak je je eigen gepersonaliseerde toffe NEON borden! Je kunt ze al vanaf 250 euro door ons laten maken. Bovendien heb je twee jaar garantie op de borden en worden ze binnen 14 dagen geleverd!

Bekijk de NEON signs op de webshops

In onze webshop kun je onze eigen collecties bekijken en kopen. Deze ontwerpen zijn in eigen beheer ontworpen door de specialisten van Your Neon. We hebben de collectie onderverdeeld in drie categorieën: sterrenbeeld, F1 Circuits, dieren en overig. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren. Daarom is er een grote kans dat jouw favoriete kleur er tussen zit. Natuurlijk heb je hier ook twee jaar garantie op en worden ze binnen 14 dagen geleverd.

Waarom Your Neon?

Omdat veel woningen en bedrijfspanden iets gaafs misten, is Your Neon ontwikkeld. Jouw woning, bedrijfspand of evenement krijgt een unieke uitstraling dankzij onze NEON borden. Daarnaast streven wij naar kwaliteit en betaalbaarheid. Om zo lang mogelijk gebruik te maken van de NEON letters raden wij aan om het bord elke twee weken een volledige dag uit te zetten. De gebruikte LED modules hebben een gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Als je NEON bord niet constant verlicht is, is het bovenstaande niet nodig.