Neon licht letters

Vereeuwig je merknaam of die van jouw klant met neon licht letters. Of het nu gaat om een bedrijfsnaam of een inspirerende tekst, met neon licht letters verrijkt u direct elke gelegenheid. Creëer eenvoudig een moderne en exclusieve uitstraling in een handomdraai die tevens positief bijdraagt aan de sfeer van uw locatie. Exposure op z’n best!

Neon letters veranderen jouw omgeving en locatie direct in een sfeervolle ervaring. Een wow-effect is wat klanten ons vertellen. Tover jouw werkplek, salon, kantoor of evenement locatie om in een omgeving waar de kleur van de neon spreekt. Zoals heerlijk warme sfeer met sweet potato of juist een kleur voor focus en concentratie zoals Maledives, waar je direct relaxed van wordt.

Opties van jouw ontwerp

Wij begrijpen dat ieder ontwerp, merknaam of verzoek uniek is. Zo hebben wij daar ook onze configurator en systemen voor ingericht. Ieder ontwerp vraagt om een eigen aanpak. Dat regelen we graag voor je.

Kleur:

Doorgaans hangen neon licht letters samen met een bedrijfsvisie of handboek met eigen kleurgebruik en font. Qua kleurgebruik is het daarom zo dat je ruime keuze hebt uit zo’n 20 uiteenlopende kleuren. Dat betekent dat we altijd de kleur hebben die jij graag wilt. Die kun je hier bekijken.

Nog meer opties voor jouw neon licht letters

Ontwerp:

Het ontwerp van neon letters hangt tevens ook samen met de stijl waarin de letters gekozen worden. Dit behoeft natuurlijk voor iedereen een persoonlijke touch. Wat voor de een past hoeft voor de ander niet en andersom. Daarom hebben we keuze uit 20+ verschillende fonts. Neem hier een kijkje.

Achterbord:

Heb je eenmaal de kleur en het ontwerp gekozen is het tijd om een achterbord te kiezen. Zo’n achterbord bestaat uit verschillende kleuren en vormen. Qua kleuren kun je kiezen uit zwart, wit, transparant, gespiegeld en meer. Betreft de vorm kun je kiezen voor rechthoekig of contour.

Bekijk hier hoe neon licht letters in jouw locatie zou passen door jouw eigen locatie als afbeelding te uploaden. Of stel jouw vraag hier voor persoonlijk advies door onze neon light experts.