Neon logo

Wanneer medewerkers of klanten binnenkomen bij een bedrijf met een neon logo op de muur valt het direct op. Dit geeft een unieke en stijlvolle betekenis aan het bezoek. Met zo’n logo straal je de kwaliteit uit waar jouw bedrijf voor staat.

Voor het maken van een neon logo van jouw bedrijf kan je simpelweg op deze pagina het logo uploaden. Op basis daarvan zullen wij een vrijblijvende offerte op maat opstellen en naar je toesturen. Zodat jij precies weet waar je aan toe bent. 

Na akkoord leveren we het logo doorgaans binnen 14 werkdagen bij jou op locatie. We houden je up-to-date voor wat betreft de status. Om ervoor te zorgen dat het logo makkelijk te installeren is, leveren we een duidelijke instructiegids mee. Hierin wordt eenvoudig uitgelegd hoe de montage in z’n werk gaat. 

22 unieke Kleuren voor je logo

Een Neon logo kan een breed scala aan verschillende kleuren uitstralen en ieder zegt wat anders. Je hebt de keuze uit maar liefst 22 unieke kleuren als: Orange Bitter, Ice Age en Maledives. Waarbij een zachte blauwe kleur als Maledives natuurlijk een sfeervolle, maar relaxte setting zal stimuleren. Of wellicht ben je op zoek naar een creatieve kleur? Kies dan Orange Bitter.

Ook hebben we de mogelijkheid om verschillende achterborden te kiezen. Check het volledige overzicht van kleuren en achterplaten via de PDF. 

Wanneer het neon logo eenmaal geïnstalleerd is kun jij, jouw medewerkers en klanten genieten van een stijlvolle bedrijfsversiering. 

De voordelen van een your neon logo

  • Plug & Play
  • Binnen 14 dagen geleverd
  • Energiebesparing van ± 85% ten opzichte van traditionele neon
  • Levensduur van wel 10 jaar
  • Onderhoudsvrij
  • 2 jaar garantie
  • Wij zijn geen dropshippers! Bij ons geen invoerrechten en btw-heffingen
  • Passend, snel en eerlijk advies

Benieuwd hoe jouw bedrijfsnaam of logo in neon eruitziet? Neem gerust contact met ons op voor ondersteuning door een van onze professionals. Bekijk de tevreden klanten die je voorgingen.