Neon sign laten maken

Je kunt bij ons zowel zakelijk als privé je neon sign laten maken. Zo kun je denken aan het unieke bedrijfslogo van je klant, die zichtbaar en uit het oog springend op een beurs of evenement straalt. Of je eigen bedrijfslogo die je in je kantoor ophangt. Misschien wil je juist een wat rustigere werksfeer creëren, daar past een Pineapple express dan bijvoorbeeld perfect bij.

Jouw unieke ontwerp op maat

Neon verlichting is geschikt voor iedere situatie en ruimte. Je kunt jouw unieke ontwerp zelf ontwerpen óf door ons in een neon sign laten maken. Dit kan een simpele naam zijn van bijvoorbeeld je kinderen of je gamertag. Daarnaast is het ook mogelijk om uit onze collectie een keuze te maken. 

Tevens is een neon sign van je bedrijfsnaam of logo een bijzonder unieke toevoeging dat het onderwerp meteen aansnijdt. Je merkt dat je direct aan de praat raakt. Het kan zelfs een ijsbreker zijn. Weet je niet goed wat je moet kiezen? Hieronder hebben we inspiratie voor je opgesomd.

Top 5 inspiratie - neon sign laten maken

  1. Eigen gekozen tekst in Think Pink
  2. Hamburger Neon sign
  3. Sneaker neon sign
  4. De roze flamingo
  5. Social media logo buttons neon sign

Wij kunnen alle signs laten ontwerpen en zoals de designs hierboven naar wens en voorkeur leveren. Bekijk deze PDF om te zien hoe je deze helemaal kunt personaliseren naar kleur, design en achterbord.

Bij YOUR NEON zorgen we ervoor dat je bestelling binnen 14 dagen bij je thuis of op een ander gewenst adres wordt geleverd. Daarnaast geloven wij in de gebruiksvriendelijkheid van onze producten, daarom hanteren we doorgaans een plug & play systeem. We bieden 2 jaar garantie en bij elke bestelling vind je ook een aantal noodzakelijke items om je verlichting aan te sluiten en deze in het oog te laten springen bij je bezoekers. 

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We geven graag antwoord op je vragen en voorzien je van een passend advies.