Neon sign op maat

Verlichting die perfect past in je woning, bedrijf of op een evenement? Bij YOUR NEON maken we je neon sign op maat voor je. Jij bepaalt het design en wij zorgen ervoor dat deze helemaal naar wens is en past in de omgeving. We hebben veel mogelijkheden als het gaat om het op maat maken van onze verlichting. Wij willen namelijk iedereen een product bieden dat bij ze past. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien je graag van de juiste informatie of van een passend advies.

Onze ontwerpen

We hebben onze designers aan het werk gezet om een aantal toffe ontwerpen te selecteren en maken waaruit je direct en eenvoudig kunt kiezen. Deze neon sign kunnen we op maat maken voor iedere gewenste ruimte of locatie. Het is vooral van belang dat ze zoveel mogelijk opvallen wanneer er bezoekers langs komen. We hebben ruim 22 verschillende kleuren voor onze neon verlichting. Bekijk de kleuren eens in onze PDF.

Logo of tekst

Bij YOUR NEON kun je er ook voor kiezen om iets te doen wat helemaal aansluit bij jou, je bedrijf of evenement. Zo bieden wij de mogelijkheid om je eigen logo te laten ontwerpen in een neon sign op maat. Je kunt er ook voor kiezen om een eigen tekst samen te stellen en dit als neon sign te laten ontwerpen. De mogelijkheden zijn dus ruim bij ons!

Meer weten over onze verlichting? Dan staan wij voor je klaar wanneer je contact opneemt. Verder hanteren we de 14-dagen levering van je neon sign op maat bij jou thuis, op kantoor of op een andere gewenste locatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat de verlichting goed en met zorg verpakt is en daardoor niet zal beschadigen tijdens het transport. Mocht je hier vragen over hebben, laat ons dit dan weten. Onze neon experts staan je graag te woord.