Neon sign

Een neon sign is niet alleen een bijzondere eyecatcher waar mensen zeker over zullen spreken. Het is tevens energiezuiniger ten opzichte van traditionele verlichting. Nu is een neon ontwerp natuurlijk erg persoonlijk. Zo moet het niet alleen bij jou passen, maar ook bij je huis interieur of kantoor inrichting. Daarom is YOUR NEON hier om jou te helpen om de juiste keuze te maken. Wij bieden eindeloze mogelijkheden aan om jouw ontwerp echt helemaal jou te maken. Check hieronder hoe we dit doen.

Ik wil een neon sign, en nu?

Er zijn drie opties voor een gepersonaliseerd neon sign. Zo kun je kiezen voor een neon tekst, neon logo of eigen ontwerp naar wens. 

Eerst de neon tekst. Die ontwerp je snel en eenvoudig via de digitale configurator. Je hebt dan de keuze uit meerdere fonts, kleuren en groottes. Kies er bijvoorbeeld voor om jouw levensmotto, vette filmquote of naam te ontwerpen.

Ten tweede hebben we ook de mogelijkheid om jouw eigen logo of gewenst ontwerp in neon te maken. Dit mag je altijd bij ons indienen. Wij nemen dan binnen no-time contact met je op. We bespreken dan samen de wensen en voorkeuren en samen maken we jouw project tot een succes.

Tenslotte hebben we de mogelijkheid voor een neon logo uit onze collectie. Kies uit een van onze speciaal geselecteerde ontwerpen. Deze bekijk je op onze website. Met een neon sign uit onze collectie voeg je snel een bijzondere sfeer aan het bezoek. Kies bijvoorbeeld voor de tasty hamburger, deze zal niet misstaan in jouw restaurant. Of de Pineapple Express die een relaxte werksfeer stimuleert op kantoor.

Hoe lang gaat het mee?

We bieden standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Echter doorgaans gaat neon verlichting gemiddeld zo’n 10 jaar mee. Ook worden designs binnen 14 dagen op een gewenst adres geleverd. Bij aankomst van het product zie je dat er een aantal montagematerialen bij zitten, zoals een 12V stekker, afstandsbediening en eenvoudige user manual. Nu is je neon ontwerp Plug & Play.

Heb je toch nog een vraag of weet je niet of we jouw ontwerp kunnen creëren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!