Neon tekst lamp

Een slogan, quote of andere tekst als toffe neon tekst lamp? Dan ben je bij YOUR NEON aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat de tekst in je woning, bedrijf of op een evenement de aandacht krijgt die het nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden in onze digitale configurator. Hierin kun je een foto uploaden van je ruimte en de lamp aan de muur plaatsen. Zo krijg je een goede indruk van de grootte en uitstraling van de lamp in jouw eigen omgeving.

Liever een neon logo voor je onderneming? Dat kan! We hebben verschillende kleuren en maten voor het ontwerpen van een neon logo. Hiermee maak je een knallende indruk op de klanten die je bezoeken. Dit komt door de expressieve kleuren van de neon verlichting. Dit geldt natuurlijk ook voor de tekst lamp, een echte blikvanger als je het ons vraagt. 

Wat ontvang je bij je bestelling bij YOUR NEON?

We leveren een compleet product zodat jij je neon tekst lamp direct kunt installeren en gebruiken. Daarom ontvang je bij je bestelling de volgende items die nodig zijn om de lamp te installeren.

  • 12v stekker
  • Afstandsbediening inclusief dimmer
  • montagematerialen & Installatieinstructie

Kwaliteit van de neon tekst lamp

Bij YOUR NEON geloven wij in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij ruim 2 jaar garantie op de neon lamp die jij bestelt bij ons. We laten je niet graag wachten op je neon verlichting. YOUR NEON zorgt ervoor de verlichting binnen 14 dagen op het gewenste adres wordt bezorgd. 

WIl je meer informatie over onze neon tekst lamp of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag de juiste informatie of een passend advies bij de aanschaf van je neon verlichting.