Tekst in NEON verlichting

Ben je op zoek naar je eigen tekst verlichting in NEON? Dan ben je bij Your Neon aan het juiste adres! Wij kunnen jouw eigen gepersonaliseerde neon verlichting voor je maken. Het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen wat je graag zou willen en wij doen de rest. Daarnaast kun je altijd een kijkje nemen in onze webshop. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@yourneon.nl of je kunt bellen naar 031262067008

Een gegarandeerd WOW effect

Bij Your Neon ben je verzekerd van een WOW-effect. Niet alleen voor jou maar ook voor je klanten of de mensen die je bezoeken. Het is een element dat sfeer brengt in de ruimte en is dus een echte toevoeging. Dit is tevens de reden waarom Your Neon is opgericht. Oprichter Philip heeft 3 jaar van zijn leven doorgebracht in Shanghai. De wereldstad die bekend staat om zijn adembenemende skyline. Toen Philip terugkeerde naar Nederland miste hij de beleving van Shanghai. Met Your Neon wil hij die Shanghai beleving naar Nederland brengen.

Jouw tekst in NEON verlichting

Maak je eigen persoonlijke tekst in NEON verlichting. Voer hier je eigen tekst in. Kies vervolgens de kleur van de NEON verlichting. Je kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende kleuren. De kans is dus groot dat uw favoriete kleur ertussen zit. Tot slot is het belangrijk dat jij de afwerking bepaalt. Wil je bijvoorbeeld dat de tekst in NEON verlichting aan de muur, het plafond of staand wordt gemonteerd? Daarnaast kun je de kleur van het achterbord bepalen.

Maatwerk al vanaf 250 euro

Het maatwerk dat wij leveren, dus de aangepaste teksten en logo’s, zijn al vanaf 250 euro. Daarnaast kun je in onze webshop onze eigen ontwerpen kopen. Deze zijn ontworpen door de experts van Your Neon. Bovendien bieden wij op alle NEON signs twee jaar garantie en levering binnen 14 dagen. Zijn er nog onduidelijkheden, neem dan contact met ons op via info@yourneon.nl of bel ons op 06-12345678.