Neon verlichting

Ben je op zoek naar iets om je huis, bedrijf of evenement iets extra’s te geven? Dan is neon verlichting van YOUR NEON iets voor jou! We vinden dat veel bedrijven iets gaafs tekort komen: een tof LED-neon sign. Met onze neon signs brengen we een moderne sfeer naar je huis, kantoor of evenement. Bekijk onze unieke collectie om een idee te krijgen van de uitstraling die het met zich meebrengt in een ruimte. 

Veel gepersonaliseerde mogelijkheden

Jouw logo, levensmotto of favoriete dier in een YOUR NEON sign? Dat kan! YOUR NEON maakt neon toegankelijk voor iedereen met onze unieke neon verlichting. We kunnen de neon-signs helemaal afstemmen op jouw wensen en behoeften. Ook zorgen we ervoor dat deze zo goed mogelijk passen in de omgeving.

We hebben een toffe collectie aan neon verlichting voor iedereen. Verschillende vormen of juist een logo, het kan allemaal! Onze designs zijn in-house ontworpen door onze creators en geven iedere ruimte een modern karakter. 

Hoe staat neon verlichting in jouw ruimte?

Wil je weten hoe een neon sign staat in jouw huis, bedrijf of op een evenement? Dan kun je hier een foto uploaden van de omgeving. Je bepaalt de grootte, de tekst en de kleur om te zien wat je kunt verwachten.  

Wil je meer weten over onze mogelijkheden of heb je andere vragen over onze neon verlichting? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien je graag van de juiste informatie of een passend advies voor je wensen en behoeften. We leveren de neon-signs binnen 14 dagen bij je af en zorgen ervoor dat alles helemaal naar wens is. Daarnaast bieden we altijd 2 jaar garantie op al onze producten.

Weten wie we zijn? Lees dan meer over ons en neem contact met ons op als je meer wilt weten.